Smoose Cares


 

 


Werken in open source

Werken in open source neemt de mooiste uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Smoose biedt haar medewerkers de mogelijkheid hier volledig in op te gaan. Het is fantastisch om voort te borduren op het goede werk van anderen, zonder na te denken over licenties. De grootste uitdagingen in IT liggen bij de ontwikkeling van open source-software. Niet zozeer aan de achterkant, maar bij de vertaling naar de voorkant. Die revolutie begint vandaag. En Smoose strijdt mee met de voorste troepen. Met onze eigen Collaboration Suite en met tal van andere projecten in de community. Geschiedenis is geschreven met gesloten manuals, wij schrijven de toekomst.

Front office moeten eindeloze componenten slim aan elkaar worden geknoopt tot maatwerk voor uiteenlopende klanten. Die integratie is niet alleen een intellectuele uitdaging, ze vraagt ook creativiteit en communicatie in de community. Het is pionieren voor engineers die liever zelf ontwikkelen dan voorgekookte stappen doorlopen. Bij Smoose zijn we dat nú aan het doen.

We hebben een raamwerk voor kantoorautomatisering en business software, we bouwen een hosting-omgeving met open source-componenten, dus nú is het tijd om te bouwen aan een nieuwe generatie ICT-oplossingen. Onafhankelijk, flexibel en duurzaam. Niet in opdracht van één dominante marktpartij, maar in samenwerking met duizenden vakgenoten over de hele wereld.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok


Ontwikkeling

Met open source kun je jouw ontwikkelingsmogelijkheden ten volste benutten. Het biedt de mogelijkheid om constant te leren van anderen en tegelijkertijd te laten zien wat je kunt. Het Smoose management ziet deze kans. Ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak is één van de belangrijkste motivators om iedere dag met plezier naar je werk te komen.

Smoose geeft dan ook de kans om te werken aan wat je echt leuk vindt. Je mag 10 tot 20% van je tijd besteden aan open source projecten waar je vanuit intrinsieke motivatie mee aan de slag gaat. Is dit het UBports project, wil je je ontwikkelen binnen KDE, of zie je hele andere mogelijkheden? Alle opties zijn mogelijk.

Om dit kracht bij te zetten krijg je ook de optie om opleidingen en trainingen te volgen. In Nederland, of daarbuiten.


Smoose cares

Smoose heeft het beste voor met de ontwikkeling binnen ICT. Als misschien wel de grootste ambassadeurs in Nederland vechten we voor Open standaarden en licentieloos werken. Dit vanuit de overtuiging dat bijbehorende doelen enkel bereikt kunnen worden met gelukkig en gemotiveerd personeel. De vrijheid om te werken aan je eigen projecten, plezier maken met je collega's en teamuitjes die passen bij het team. Iedereen krijgt de vrijheid om zelf iets te organiseren.

Dit blijft niet beperkt tot de werkvloer. Het is belangrijk om een mooi pensioen op te bouwen, zodat iedereen zorgeloos naar kantoor kan komen. Onze vertrouwenspersoon staat open voor alle onderwerpen. Ook ben je in de meeste functies flexibel om je tijd in te delen. Werken van half 9 tot 5 kan, maar werk je liever op andere tijdstippen, dan kan dit meestal in overleg geregeld worden.

 

Odoo tekst en afbeelding blok

Ga jij met ons en duizenden anderen de meest uitdagende open source uitdagingen aan?